tala fou

Mai Mati 24 i le 26, 2018, Hebei Depond talia le asiasiga a le Matagaluega o faatoaga a Libya.Na pasia e le au asiasi le tolu aso i luga o le nofoaga asiasiga ma le iloiloga o pepa, ma talitonu o Hebei Depond ua ausia manaoga WHO-GMP, ma tuuina atu se iloiloga maualuga o Hebei Depond.Na faai'u manuia lenei asiasiga.

O Mr. Ye Chao, o le pule sili o Hebei Depond, na faʻafeiloaʻi atu i le au asiasi a Libyan, ma faʻalauiloa faʻamatalaga autu ma tagata autu a le kamupani i sui o le au asiasi.O Mr. Zhao Lin, pule o le matagaluega o fefaʻatauaʻiga i fafo, lipotia le tulaga autu o le fausiaina o le GMP a le kamupani.Dr. abdurrouf, taitai o le misiona asiasi Libyan, faafetai Hebei Depond mo lona taliaina mafanafana ma faailoa mai ia i matou le faamoemoega, fuafuaga ma manaoga o le asiasiga.

qw

O le au asiasi na faia suʻesuʻega i luga ole laiga ma le taliaina o fale faʻatoʻaga, masini, vai, ea malulu, nofoaga autu e pulea lelei, ma isi, ma fai fesili ma fefaʻasoaaʻi manatu i luga o le saite, lea na tuʻu ai se lagona loloto i luga o tekinolosi gaosiga alualu i luma. ma le malosi o le pulega a le GMP o Hebei Depond, aemaise lava le faʻatulagaina, galuega, meafaigaluega ma nofoaga o faleaoga tetele, ma tuʻuina atu se iloiloga maualuga;mulimuli ane, o le au asiasiga O le faʻatulagaga o le fuafuaga, faʻapipiʻiina o le ea malulu, faʻamamāina faʻavasegaina ata ma pepa faʻamaumauga faʻamaumauga eseese o le gaosiga o gaosiga na toe iloiloina auiliili, ma le GMP pulega pepa a le kamupani na iloiloina i le taimi lava e tasi.

bg

Ina ua mavae aso e tolu o le asiasiga i luga o le saite ma le iloiloga o pepa, na malilie le au asiasi e faapea o Hebei Depond o loʻo i ai se faiga faʻapitoa ma le lelei o le pulega, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma atoatoa nofoaga, fausaga faʻapitoa a le aufaigaluega, malosi malosi, faʻalauiloaina lelei o le GMP o tagata faigaluega, faʻamaumauga asiasi i totonu. faʻatasi ma WHO-GMP manaʻoga pulega a le Matagaluega o Faʻatoʻaga a Libya, ma tuʻuina atu fautuaga faʻasaʻo lelei mo eseesega taʻitoʻatasi.

jj

O le suʻesuʻeina manuia o le laʻau e le Matagaluega o Faʻatoʻaga a Libya o loʻo faʻamaonia ai o fale gaosi oloa, faiga faʻaleleia lelei ma le siosiomaga o le Itumalo o Hebei e tausisia tulaga faʻavaomalo WHO-GMP, ma ua aloaia aloaia e le malo o Libyan, faʻavaeina le faavae. mo pisinisi fa'atauva'a fa'ava-o-malo, fa'ataunu'uina sini o atina'e fa'ava-o-malo a le kamupani, ma tu'uina atu le fa'amautinoaga lelei mo le fa'atau atu o oloa i totonu o maketi i totonu o le atunu'u, ma fa'amalosia Le fa'ailoga fa'ailoga o oloa.


Taimi meli: Me-08-2020